onsdag 9 januari 2013

Blogg problem

Jag har ett litet problem här på bloggen...
När jag ska ladda upp bilder från datorn så funkar det inte, detta gäller när jag ska hämta en bild från datorn. (den röda texten: överför)
När jag trycker på överföringsrutan så kommer det inte någon ruta som jag kan "söka i"
Jag hade problem för ett par månader sedan med att jag hade använt upp all bildutrymme men det löste sig genom att jag köpte mer utrymme.
Just nu funkar det bara att lägga upp bilder från bloggen eller från picasa webalbum.
Har ni också råkat ut för detta?
Skulle vara tacksam om någon kunde hjälp mig med ett svar.
(Bilden är lånad)

6 kommentarer:

  1. Installera Google Chrome som webbläsare och använd den när du ska göra inlägg så funkar det!

    Lycka till!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Japp, så var det för mig också.. Lycka till! Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. verkar som om nästan alla har eller har haft de här problemen
    jag lägger upp mina bilder via Picasa funkar bra
    ha det så bra
    maggan

    SvaraRadera
    Svar
    1. ps konstigt att de tar betalt och sen tar bort det
      är kanske nått som är fel
      ha det så bra
      maggan

      Radera
  4. Fler som haft detta problem och de har löst det genom att byta webbläsare.
    Något problem med windows som ställer till det så byt till Google chrome eller Firefox så borde det lösa sig.
    Mvh Anna

    SvaraRadera
  5. Jag har börjat göra om bilderna til webformat. De tar mindre plats då på bloggen

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...