torsdag 8 augusti 2013

Regn, ljus och mys

I morse vaknade jag av ett bekant ljud som lät utanför sovrumsfönstret. Det smattrande på fönsterbläcket och jag förstod att det regnade. Det första jag tänkte var: - Men vad är det som låter men inom loppet av en sekund kom jag ju på vad det var för ljud. Tänk att jag "nästan" hade glömt hur det lät när det regnade. :-)
När jag låg där i sängen och lyssnade på ljudet log jag lite för mig själv och för första gången på väldigt länge blev jag faktiskt INTE besviken för att det regnade....

Men visst behövde vi regnet! Det lilla som kom räckte knappt till alla törstiga växter. Men det kanske kommer mer regn i natt. Vi får hoppas det!

Nu sitter vi i uterummet med tända ljus och har det trevligt! 
Man märker tydligt hur snabbt det blir mörkt nu om kvällarna. För 2 månader sedan hann man knappt tända några ljus förrän man skulle gå och lägga sig. 
Men nu hinner man ha dem tända i några timmar.
Visst är det mysigt med massor av tända ljus men jag föredrar ändå en ljus sommarkväll då man kan vara ute i trädgården långt in på kvällen.
Blomsterdesign


1 kommentar:

  1. Här öser regnet ner och det är kallt och ruggigt. Enligt prognoserna ska vi ha detta väder i en vecka framåt... det känns då som hösten är här jag som hoppats på mer sommarvärme fast semestern är slut.

    Jag håller verkligen med dig att man föredrar ljusa sommarkvällar :)

    Önskar dig en toppen helg!
    Kram Marie

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...