söndag 20 oktober 2013

Höstpyssel för kreativa del 1

På hösten finns det hur mycket vackert som helst som man kan plocka i naturen och som man sedan kan användas till olika arrangemang.
Att göra dörrkransar eller bara fylla ett fat med olika höstfynd går lika bra. Bara man gör något som man själv tycker om.
Jag är ofta extra kreativ så fort hösten börjar närma sig. Jag plockar äpple, rönnbär och mossa och pyntar med detta lite här och var. Både inne och ute.

Idag blir det en liten samling av lite kreativt höstpyssel som jag gjorde förra hösten.Nypon är vackra. Ett enkelt och fint sätt att ta tillvara på dessa är att använda dem runt en ljuslykta. Trä bären på en grov ståltråd och snurra denna runt ljuslyktan.

Att bara fylla en kruka eller kanna med massor av rönnbär är enkelt och vackert.Ett fat eller en bricka blir höstvacker med lite mossa, äpple och några rönnbär. Sätt gärna dit några ljus så blir det en fin dekoration att ha på bordet.
Denna zinkbricka finns i 3 storlekar och går att köpa här
Förra året såg det ut så här på min altan. Ett kakfat fullt med mossa och äpple och en dörrkrans med samma material. 


Fler tips kommer en annan dag...


Blomsterdesign

4 kommentarer:

 1. Härligt höstigt! Riktigt fint!
  Tack för inspirationen
  /Kitty

  SvaraRadera
 2. Så mycket fin du gjort, tack för inspirationen, rönnbären på glasburken var ju fiffigt och jag gillar din krans som inte är överdekorerad!
  Ha en fin dag.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Nydelige høst-dekorasjoner! Det skal så lite til, - noen epler og litt mose. Og likevel ser det kjempe-bra ut!! Takk for inspirasjon! Hilsen Ina

  SvaraRadera
 4. SÅ många fina höstdekorationer du har gjort!
  Här är det verkligen smått om naturfynd nu för att fixa dekorationer... rönnbär och äpplen är uppätna.

  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...