tisdag 10 september 2013

Höstplanteringar, höstfix och trädgårdshjälp

Idag fick jag fördelen att sluta lite tidigare från jobbet. Skönt!
Att det var soligt och härligt väder när jag kom hem gjorde inte saken sämre.

Jag kände att det var dags att göra om lite på altanen och bordet utanför förrådet. Även om det säkert är många sköna septemberdagar kvar med sol och värme så tycker jag ändå att det är dags att göra lite höstlikt. Sommarblommorna är kastade och nya fina blommor har köpts in.

På bordet utanför förrådet blev det plättar i luften i alla zinkkrukorna, både på bordet men också i hyllan bakom. Jag gillar när det ser enhetligt och genomtänkt ut.
Från början hade jag tänkt sätta silvergirlang men det hade nog blivit tråkigt till allt det gråa och vita. Så därför blev det plättar i stället, dem lyser upp lite mer. Och dessa kan jag ha ända till det blir frost. Perfekt.En liten samling stenar från Teneriffa fick också plats i hyllan...Min gamla våg passar bra till plättar i luften, här har jag gjort ett litet stilleben med krukor, en betonggroda och ett betongfat. 

Lite sällskap i trädgården fick jag också, katten vill gärna vara med och kolla in vad som händer. Här hittade han en mysig plats bakom zinkkannan...
Jag råkade köpa en plättar i luften för lite så jag hade ingen att sätta i vattenkannan, istället fick jag plocka några gröna äpple och lägga där istället...


Blomsterdesign

3 kommentarer:

 1. Ja, nu börjar man bli sugen på höstblommor! Det blir så mycket mysigare då.
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev. Jag gillar verkligen din groda.

  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Så fint du har gjort! Jag gillar verkligen plättar och fick en kruka i maj med en storbladig som är fortfarande jättefin.

  Ha de så gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...