tisdag 15 april 2014

Penséer, loppisfynd och påskfint!

I helgen fixade jag lite Påskfint utanför dörren. Ljusgula och orange minipenséer planterades tillsammans med minipåskliljor i olika loppisfynd som jag har samlat på mig.
Det finns en loppis här i Landskrona som jag brukar besöka. Den har bara öppet på söndagar men där finns alltid massor av fina saker.
De senaste gångerna jag har varit där har det funnits många olika emaljskålar och grytor i en ljusgul och grön färg och dessa var så klart tvungna att följa med hem....
Dessa kostade bara 30 kr styck.

Gamla konservburkar fungerar utmärkt att plantera i. Ett grovt snöre i midjan och en söt pensée i burken blir ett fint resultat! I bakgrunden syns ett gammalt rostigt strykjärn som jag också har köpt på loppis. Det var inte rostigt när jag köpte det men låter man det stå utomhus så räcker det med ett par veckor sedan är det rostigt.


 

Denna gamla oljekannan är också ett loppisfynd.

Denna trälådan med 3 fack finns att köpa här 


 
 

 

I morgon drar jag vinnaren i min utlottning!


Blomsterdesign

4 kommentarer:

 1. Härligt påskiga bilder, ser att vi har precis samma smak! (lika dana emaljfat och samma färg på blommor...) Glad påsk.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Mycket påsk i dom bilderna utan en enda kyckling eller minsta fjäder. Läcker färgskala. Gult och orange passar ju så himla bra till rost.
  Emaljfaten tycker jag var riktiga fynd och billiga dessutom.

  Önskar dig en fin påskvecka
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Jättefina färger. Riktigt uppiggande och fint som omväxling mot alla lila-blå-vita och allt vad de nu är. Nästa år ska jag nog helt byta färgskala. Tack för inspirationen.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Hej igen, det går bussar direkt från flygplatsen till Keukennhof, det tar ca 45 minuter. Åk dit! NU!!!! Glad Påsk!
  /Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...