söndag 28 oktober 2012

Ett gammalt tegelbruk

Vilken fin helg vi har haft!
Det har varit vindstilla, sol och blå himmel heeeela helgen, minusgrader på nätterna och några enstaka plusgrader på dagarna. Underbart!
Man behöver verkligen sol så ofta man bara kan särskilt nu på hösten.
Efter en jobbig vecka med oro, rädsla och massor av extra jobb efter inbrottet så kändes det extra bra med fint väder. Vi har varit ute och njutit av solen så mycket vi har kunnat, det har hjälpt mig mycket med att ha tankarna på annat håll.
Idag har det gått exakt en vecka sedan jag kom hem och såg den förfärliga synen...Sambon hade rest iväg på söndagen för att jobba på annan ort så jag kom hem ensam och såg all röra. Innan han kom hem senare i veckan hade jag städat upp allt, så han behövde aldrig se hur det såg ut här. Men i mitt huvud kommer bilden hela tiden...Usch ja..
Som sagt, i helgen har vi varit ute och gått mycket och vi var bl.a på en strand en liten bit från vårt hus där det fanns massor av fina tegelstenar överallt. Får många år sedan hade där varit en tegelbruk och det förklarar ju alla stenar.
Tegelstenar har så fina färger. Många olika former ha de också även om de flesta har varit rektangulära från början
 
Vi gick genom en kohage för att komma ner till vattnet, som tur var såg vi inga kor.
Vad ska man göra då? springa eller stå helt still?
 
 
Bilderna är inte tagna med den bästa kameran men just nu har jag bara en väldigt gammal digitalkamera som inte är av det bästa märket men jag är glad att jag har något över huvud taget att ta foto med....
 
 
 
 
Blomsterdesign i Landskrona
 

4 kommentarer:

 1. Usch, har ni haft inbrott! Verkligen ledsamt. Skönt för dig att du kunnat koppla av lite i helgen. Vackert väder brukar ha en undergörande verkan!

  Hoppas det blir en bra vecka för dig

  Kristina

  SvaraRadera
 2. Så hemskt det låter. Bilderna blev jättefina ändå, även om du inte hade bästa kameran. Säg inte att det var tjuven som tog kameran.

  Jag spanade bakåt i tiden på din blogg och såg ditt fina betongblad med ljushållaren. Finns det hållare att köpa och i så fall var, eller har du gjort dem med.

  Ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 3. Ohh den stranden vill jag åka till.
  VAd läckert....

  Tråkigt med inbrottet.
  Hopps du får en fin vecka i veckan som kommer.
  Annika

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder från stranden... att vara på stranden och höra vattnet klucka är som bomull för själen. Det får mig iallafall att lämna vardag och stress för en stund :)

  Men SÅ himla tråkigt med inbrottet!!!
  Förstår att det måste så jobbigt att mista saker och veta att okända människor rotat bland ens saker... Ursch för såna människor!

  Hoppas allt löser sig för er och ha det så gott det går!
  Många kramar från mig.
  Marie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...